Onze vakgebieden 

De meeste advocaten hebben een specifiek vakdomein, of specialiteit binnen het recht.

Advocaten zijn vanuit hun beroepsorganisatie verplicht om een belangrijk aantal studiepunten te behalen n.a.v. het volgen van seminaries of webinars, wat toch een stimulans uitmaakt voor de meesten om zich permanent bij de scholen.

Het is sowieso absoluut noodzakelijk om beroepsbekwaamheid hoog in het vaandel te dragen, in een steeds veranderend juridisch landschap.
Het kantoor werkt voornamelijk in onderstaande domeinen, niettemin er ook andere dossiers behandeld worden, zoals bv. procedures voor de Politierechtbank, verzekeringsdossiers, en de afhandeling van burgerlijke belangen van slachtoffers voor de Stafrechtbanken. Verder vormt het kantoor een degelijk netwerk zodat dossiers in onderaanneming kunnen behandeld worden (cfr. fiscaalrechtelijke aangelegenheden en arbeidsrecht), hetzij doorverwezen kunnen worden met de zekerheid dat het dossier door een vakspecialist met voldoende ervaring zal behandeld worden.
Het is een misvatting dat zgn. topadvocaten steeds in de media te zien zijn. De meeste topadvocaten werken achter de schermen, in burgerlijke zaken, aangezien burgerlijke zaken nu éénmaal het merendeel van de rechtspraak uitmaken.
apartmentenvelopeexitusersphonemap-markerchart-barsundo